Met of zonder verwijzing

Aanmelden met verwijzing

Als u een verwijzing van uw arts of specialist gekregen heeft en u wilt een afspraak maken, dan kunt u zich aanmelden via de aanmeld-pagina, via de mail of via de telefoon. Bij deze laatste kan het wel voorkomen dat we aan het behandelen zijn en dan kunnen we niet altijd de telefoon aannemen. Als u een afspraak gemaakt heeft, dan mag u de verwijzing meenemen bij uw eerste afspraak.

Aanmelden zonder verwijzing

Ook zonder verwijzing kunt u bij ons een afspraak maken.  Bij de eerste afspraak  zullen wij dan een screening uitvoeren, dit zijn een aantal extra vragen om zeker te weten dat u bij de oefentherapeut aan het juiste adres bent. Mochten er twijfels zijn bij de therapeut of uw klachten binnen het competentiegebied van de oefentherapeut vallen, dan zullen wij u adviseren om toch even contact op te nemen met uw huisarts.

Aangezien uw huisarts toch een centrale rol speelt in de coördinatie van uw gezondheidszorg, zullen wij in overleg met u de huisarts op de hoogte stellen van onze bevindingen. Mocht u niet willen dat wij de huisarts op de hoogte stellen, kunt u hier bezwaar tegen maken.