ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

Ruim 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en parkinsonverpleegkundigen), verdeeld over 69 regio’s zijn aangesloten bij ParkinsonNet.

Het streven van het netwerk is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Dit doen ze onder meer door de expertise te vergroten van zorgverleners middels scholingen, het jaarcongres en door onderzoek. We faciliteren een optimale samenwerking tussen de zorgverleners en maken de kwaliteit van de aangesloten zorgverleners transparant.

parkinsonnet

Parkinsonpatiënten en verwijzers kunnen daardoor gemakkelijk op zoek naar zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de behandeling van de ziekte van Parkinson. Op de website van ParkinsonNet vindt u hierover meer informatie.

 

Onze therapeut Jeannette de Gooijer heeft zich sinds 2013 aangesloten bij ParkinsonNet om u zo de beste zorg te kunnen bieden.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan met: 06-11068805