Zwangerschap

Omdat er tijdens de zwangerschap van alles veranderd in het lichaam is het goed om daar meer over te leren zodat u allerhande klachten en ongemakken kunt voorkomen of verlichten. Ook is het fijn om goed voorbereid te zijn op de bevalling.

zwangere buik

Wanneer u zich aanmeld voor de zwangerschapsbegeleiding krijgt u eerst een persoonlijk gesprek om te kijken of u direct met de groepslessen mee kunt doen, of dat het (bijvoorbeeld in geval van heftiger klachten) nodig is eerst een aantal individuele behandelingen te volgen.

Aanmelden kan via telefoon: 0180-550375 of mail: zwanger@oefentherapiekrimpen.nl

In onze praktijk begeleid Marjolein van Vliet de groepslessen en individuele behandelingen rondom de zwangerschap.

Ook na de bevalling verandert er weer veel. Je herstelt van de bevalling, en samen met je kleine begint er een nieuwe tijd vol nieuwe activiteiten en ontwikkelingen. Om optimaal te herstellen kunnen wij je goed begeleiden. Zo is je lichaam er weer klaar voor om verder te gaan. Daarnaast kunnen wij je ook handige tips en handvaten geven hoe je nu gezond kunt (blijven) bewegen.

De groepslessen rondom zwangerschapsbegeleiding worden gegeven in de praktijk. De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Krimpen.

Omdat de groepslessen in het gezondheidscentrum gegeven worden zijn de lijntjes naar artsen en verloskundigen kort. Dat is handig, mocht er een keer iets aan de hand zijn.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!